Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@17:15:54 GMT

دانشکده علوم پزشکی مراغه همچنان مستقل عمل می کند

تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۹۲۹۴۲۴

دانشکده علوم پزشکی مراغه همچنان مستقل عمل می کند

مراغه - ایرنا - سرپرست دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه گفت: این دانشکده طی نامه 28 اسفند 92 وزارت بهداشت استقلال مالی و اداری کسب کرده و با استقلال کامل از دانشگاه علوم پزشکی تبریز زیر نظر وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی فعالیت می کند.

اصغر تنومند روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا به مصوبه 762 شورای عالی انقلاب فرهنگی در عرصه سلامت در اردیبهشت 94 اشاره و اضافه کرد: بر اساس آمایش سرزمینی نظام آموزش سلامت کشور به 10 کلان منطقه تقسیم شده که دانشکده مراغه در کلان منطقه 2 شامل دانشگاه های تبریز، اورمیه، اردبیل و دانشکده های مراغه، سراب، خوی و خلخال قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی به مفاد این مصوبه نیز اشاره کرد و افزود: دانشکده علوم پزشکی مراغه همانند سایر اعضای این کلان منطقه از جایگاه حقوقی مستقل برخوردار بوده و در تصمیم سازی های منطقه ای مشارکت دارد.
تنومد همچنین به جوسازی های فضای مجازی در خصوص حکم سرپرستی دانشکده مراغه اشاره کرد و گفت: حکم رئیس دانشکده علوم پزشکی مستقر در غیر مراکز استانی با تایید وزیر بهداشت و با ابلاغ رئیس کلان منطقه و رئیس دانشگاه علوم پزشکی مرکز استان صادر می شود.
وی ادامه داد: صدور ابلاغ سرپرستی دانشکده از سوی رئیس کلان منطقه هیچ گونه تاثیری بر استقلال و تفویض های مالی و ادرای نداشته و دانشکده علوم پزشکی مراغه به عنوان یک موسسه مستقل همچنان زیر نظر وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی فعالیت می کند.
وی همچنین به خرید آمبولانس های جدید در مراغه نیز اشاره کرد و افزود: علاوه بر دو دستگاه آمبولانس اعطایی وزارت بهداشت با پیگیری های به عمل آمده از سوی این دانشکده هشت دستگاه آمبولانس مجهز به استانداردهای روز تحویل این دانشکده می شود و بدین ترتیب تعداد آمبولانس های تحت اختیار دانشکده به 1٧ دستگاه افزایش می یابد.
وی به مراحل تکمیل بیمارستان سینا نیز اشاره کرد و گفت: این بیمارستان در حال سپری کردن مراحل تکمیلی خود بوده و پیش بینی می شود تا دو ماه آینده به صورت کامل تجهیز و مورد بهره برداری قرار گیرد.
تنومند به تحویل موقت این بیمارستان به وزارت بهداشت از حدود یک ماه پیش اشاره کرد و گفت: تحویل قطعی پروژه ساختمانی بیمارستان از سوی سازمان مسکن و شهرسازی پس از رفع نواقص به زودی انجام خواهد شد.
وی ادامه داد: بیمارستان سینا یک مرکز آموزشی درمانی است که به امکانات پیشرفته در بخش های بستری، آزمایشگاهی و رادیولوژی مجهز بوده و نیز دارای بخش هایی با تجهیزات و امکانات ویژه برای بیماران جنوب استان خواهد بود.
تنومند طرح اورژانس بیمارستان امیرالمومنین را از دیگر طرح های این دانشکده برشمرد و گفت: این طرح به همراه بخش قلب، پست سی سی یو، موتورخانه ساختمان دستگاه های هواساز با متراژ کل 5 هزار و 200 مترمربع با اعتبار حدود 80 میلیارد ریال همزمان با بیمارستان سینا به بهره برداری خواهد رسید.
وی افزود: همچنین همزمان با بیمارستان سینا، طرح بخش زایمان و ویژه نوزادان، موتورخانه ساختمان هواساز و ساختمان پست برق این بیمارستان با متراژ کل 2 هزار و 300 مترمربع با اعتبار 35 میلیارد ریال راه اندازی و بهره برداری خواهد شد.
تنومند خاطرنشان کرد: طرح کلینیک ویژه با متراژ یک هزار و 750 مترمربع و با اعتبار 18 میلیارد ریال از دیگر طرح های نیمه کاره این دانشکده برای بهره برداری است.
وی به طرح ساخت بیمارستان 350 تختخوابی مراغه نیز اشاره کرد و افزود: با موافقت احداث این بیمارستان از سوی وزارت بهداشت از یک سال قبل دنبال تعیین زمین این بیمارستان هستیم و اخیرا با توجه به بازدید از چند زمین پیشنهادی، یکی از این موارد که از استانداردهای لازم برخوردار است در مرحله تصمیم گیری نهایی قرار گرفته است.
وی ادامه داد: با احداث این بیمارستان و بیمارستان خصوصی، تعداد تخت های بیمارستانی در این شهرستان به استاندارد کشوری نزدیک خواهد شد.
میانگین ضریب تخت بیمارستانی در مراغه 1.1 و در کشور 1.7 است.
تنومند به حوزه بهداشت و آموزش و پژوهش این دانشکده اشاره کرد و گفت: شاهد پیشرفت های قابل توجهی در این زمینه هستیم و در همین راستا می توان به برگزاری پنجمین کنگره سراسری باکتری شناسی پزشکی ایران با همکاری انجمن باکتری شناسی در روزهای 24 الی 26 مرداد امسال به میزبانی مراغه اشاره کرد.
وی برگزاری این کنگره را فرصتی برای شناساندن مراغه به عنوان یکی از قطب های پژوهشی پزشکی کشور دانست و افزود: دوره های قبلی این کنگره در دانشگاه های تهران، ایلام، بابل و تبریز برگزار شده بود و این برای نخستین بار است که مراغه به عنوان یک دانشکده میزبان کنگره سراسری باکتری شناسی است.
تنومند با تشریح برنامه ریزی ها و اولویت های کاری خود ، افزود: ساماندهی بخش درمان و بهداشت، افتتاح پروژه های عمرانی، بهداشتی و درمانی نیمه تمام و در حال اتمام و ساماندهی مطالبات پزشکی از جمله مهمترین اولویت های کاری این دانشکده خواهد بود.
وی همچنین از فعالیت ها و اقدامات ریاست سابق این دانشکده تقدیر و اضافه کرد: با ایجاد شرایط جدید پروژه های شروع شده و نیمه تمام این دانشکده با شتاب بیشتری پیگیری و به اتمام خواهد رسید
شهرستان مراغه با حدود 263 هزار نفر جمعیت در 127 کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان شرقی واقع است.
9880

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي بهداشت دانشكده مراغه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۹۲۹۴۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد

 محمدکاظم مومنی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: طبق ابلاغ وزارت بهداشت تمامی بیمارستان‌های دولتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان موظف هستند پذیرش، بستری، اعمال جراحی، اقدامات تشخیص و درمانی، دارو و ترخیص کودکان زیر ۷ سال که دارای بیمه هستند را به صورت رایگان انجام دهند.

وی ادامه داد: خدمات دارویی قابل ارائه به کودکان زیر ۷ سال که به صورت سرپایی در بیمارستان‌ها انجام شود رایگان نیست.

وی افزود: رایگان شدن درمان کودکان زیر ۷ سال گامی بلند جهت حمایت از آینده سازان مملکت و خانواده‌های آنان است.

 مومنی گفت: کودک تا ۷ سالگی در معرض خطر انواع بیماری‌ها قرار دارد که ممکن است برخی از این بیماری‌ها را تا آخر عمر به همراه داشته باشد بر همین اساس باید درمان در دوران کودکی آغاز شود و به پیشگیری از بروز بیماری‌ها کمک شود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار
  • آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار
  • نامه ۴۸ دفتر اتحادیه مستقل به دانشجویان آزادی‌خواه آمریکا
  • داستان شکستن مارپیچ سکوت را برای نوه‌هایتان تعریف خواهید کرد
  • بیمارستان رازی کوهدشت سال ۱۴۰۴ افتتاح می‌شود
  • عملکرد دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر خوب بوده است
  • عملکر درخشان دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر/ برنامه‌های مراقبتی بدون وقفه تداوم دارد
  • جدیدترین نتایج اعتباربخشی دانشکده‌های پزشکی کشور اعلام شد