Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، اصغر تنومند روز سه شنبه در نشست خبری هیات رئیسه این دانشکده افزود: در حال حاضر روزانه 300 نفر در اورژانس بیمارستان سینا پذیرش و از خدمات درمانی و فوریتی این مرکز درمانی بهره مند می شوند.
وی ادامه داد: با وجود برخی نواقص در بخش تجهیزات که اجتناب ناپذیر بوده، تخت های استاندارد برای ارائه خدمات درمانی، جراحی و بستری در این بیمارستان فعال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: برای تامین پزشکان متخصص نیز در آبان سال گذشته 21 متخصص در زمینه هیا مختلف درمانی جذب مراکز درمانی این شهرستان شده است.
تنومند با اشاره وضعیت مکان یابی بیمارستان 350 تختخوابی مراغه گفت: با توجه به بازدید های به عمل آمده توسط کارشناسان وزارت بهداشت از مکان های پیشنهادی برای این منظور، زمین و فضای مورد تایید برای احداث این بیمارستان تا سه هفته آینده نهایی خواهد شد.
وی همچنین با اشاره به ضرورت های ایجاد رشته پزشکی در این دانشکده افزود: برای ایجاد این رشته الزامات جمعیتی و مرکز استان بودن مورد تاکید وزارت بهداشت است اما در برخی دانشکده ها و موارد، استثناهایی نیز برای ایجاد این رشته ها وجود دارد که پیگیر این امر هستیم.
معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه نیز در این نشست با اشاره به اجرای موفق طرح های بهداشتی و سلامت عمومی در این شهرستان گفت: هم اکنون در زمینه شاخص مرگ نوزاد، مرگ مادر باردار و بیماریهای سرطانی، از شاخص بسیار مناسبی نسبت به شاخص و میانگین جهانی برخوردار هستیم.
سلیمانی افزود: در سال گذشته سه میلیون خدمت بهداشتی درمراکز جامع سلامت و خانه های بهداشت در مناطق شهری و روستایی ارائه شده است.
وی اضافه کرد: در راستای بازدید های بهداشتی از اماکن عمومی نیز در طی سال گذشته چهار هزار و 200 کارت بهداشتی برای واحدهای صنفی و تولیدی صادر شده است.
معاون درمانی دانشکده علوم پزشکی نیز با تاکید بر نظارت مستمر بر فعالیت کلینیک های شبانه روزی گفت: تاکنون برخی از این مراکز درمانی به دلیل کاهش ساعات کاری و برخی مشکلات موجود، اخطاریه دریافت کرده و ملزم به رفع آنها شده اند.
امیر رضائیان فیاض افزود: با راه اندازی مرکز شیمی درمانی و سایر زیرساخت های بهداشتی و درمانی با حمایت خیران سلامت، قطب درمان مراغه تحقق خواهد یافت.
خرمی معاون غذا و داروی دانشکده علوم پزشکی نیز از نظارت و برخورد با داروخانه های متخلف در زمینه گرانفروشی، کم فروشی و عدم حضور مسئول فنی خبرداد.
وجود بیمارستان های شهید بهشتی ، امیرالمومنین و بیمارستان در حال احداث سینا با مجموع بیش از 420 تخت بیمارستانی، این شهرستان را به قطب خدمات درمانی در جنوب استان تبدیل کرده است.
شهرستان مراغه با حدود 263 هزار نفر جمعیت در 127 کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان شرقی واقع است.
3077/7487
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 استاندارد بهداشتی و درمانی بیمارستان شاخص علوم پزشکی 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۲۴۲۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملکر درخشان دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر/ برنامه‌های مراقبتی بدون وقفه تداوم دارد

  شهنام عرشی رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت در نشست مشترک با رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی استان سیستان و بلوچستان با اشاره به وسعت سیل اخیر در مناطق جنوب استان سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به نوپا بودن دانشکده علوم پزشکی چابهار، خوشبختانه اقدامات و برنامه‌ریزی‌های دقیق تیم مدیریتی دانشکده باعث شده تاکنون هیچ موردی از اپیدمی و طغیان بیماری در مناطق سیل زده پدیدار نشود و گزارش تیم‌های ارزیاب اعزامی از سوی وزارت بهداشت نیز عملکرد این دانشکده را فوق‌العاده اعلام کرده است.

  عرشی گفت: علی رغم مشکلات گذشته در حوزه تحت پوشش دانشکده علوم پزشکی چابهار، دو بارندگی منجر به سیل در آن منطقه و همچنین خسارات وارده به برخی زیرساخت‌های بهداشتی، خوشبختانه با تلاش شبانه روزی کادر بهداشت به خصوص در مناطق روستایی، اقدامات پیشگیرانه تداوم داشته و وقفه‌ای در برنامه‌های مراقبتی ایجاد نشده است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • انجام موفق ۲ عمل اهدای عضو در مشهد به ۵ نفر زندگی دوباره بخشید
  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار
  • تخلف بهداشتی بیش از ۳۰۰ واحد صنفی را در قزوین به تعطیلی کشاند
  • آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار
  • بیمارستان رازی کوهدشت سال ۱۴۰۴ افتتاح می‌شود
  • عملکرد دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر خوب بوده است
  • عملکر درخشان دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر/ برنامه‌های مراقبتی بدون وقفه تداوم دارد
  • جدیدترین نتایج اعتباربخشی دانشکده‌های پزشکی کشور اعلام شد