Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا احمدی  روز چهارشنبه در دیدار با رییس دانشکده علوم پزشکی شهرستان مراغه افزود: از همان روزهای نخست و قبل از تصمیمات ستاد مبارزه با کرونا ویروس و طرح فاصله گذاری اجتماعی در شهرستان،  شهرداری مراغه اقدامات پیشگیرانه ای را در این زمینه آغاز کرده بود که ضدعفونی معابر اصلی و فرعی و محلات شهر مراغه و توزیع بسته های بهداشتی در بین کارکنان از جمله این اقدامات بود .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

..
وی افزود: هفت اکیپ به صورت شبانه روزی عملیات ضدعفونی و گندزدایی را در مراغه با رعایت تمامی اصول و موارد تخصصی علمی اعلام شده از سوی دانشکده علوم پزشکی، برعهده دارند.
شهردار مراغه به فعالیت گروه های جهادی در کنار شهرداری در راستای ضدعفونی اشاره کرد و گفت: هر گروه جهادی و خودجوش مردمی که به شهرداری مراغه مراجعه کند مواد ضدعفونی کننده در اختیار آن ها قرار می دهیم.
احمدی افزود: ایجاد راه بند جهت کنترل ورودی و خروجی شهرستان و تجهیز میدان بسیج به دوربین های پلاک خوان،  از دیگر اقداماتی است که شهرداری در راستای اهداف ستاد مبارزه با کرونا ویروس شهرستان مراغه انجام داده است.
وی با اشاره به اینکه بسیاری از عوامل شهردای به صورت مستقیم در کانون آلودگی این ویروس قرار دارند، گفت: عوامل شهرداری در خط مقدم مبارزه با ویروس کرونا هستند و کارکنان حوزه پسماند و آرامستان به صورت شبانه روزی در این زمینه در تلاش هستند.
وی به فعالیت فرهنگ سراهای شهرداری در زمینه تولید اقلام بهداشتی اشاره کرد و گفت: ایجاد تولیدی ماسک در یکی از فرهنگ سراهای شهرداری آغاز شده است و که به زودی بهره برداری می شود.

رییس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه نیز در این دیدار گفت: از نخستین روزهای شیوع بیماری کرونا ویروس، شهرداری مراغه بدون حاشیه در کنار حوزه بهداشت و درمان است.
اصغر تنومند گفت: شهرداری مراغه در این روزهای سخت برای مجموعه علوم پزشکی شهرستان به عنوان تکیه گاهی امن بوده و از این بابت قدردان زحمات مجموعه مدیریت شهری هستیم.
وی افزود: شهرداری مراغه در حوزه های مختلف مبارزه با کرونا از جمله بخش فرهنگی، عملیاتی و سروسامان دادن به محیط در برنامه ضدعفونی کارهای بزرگ و خوبی را انجام داده است.
وی ادامه داد: اهدای دستکش لاتکس به دانشکده علوم پزشکی کاری بسیار ارزشمند است و این دانشکده در این خصوص خوشبختانه برای مدتی تامین شده است.
وی خاطرنشان کرد: شهرداری مراغه ظرفیت ها و پتانسیل های خوبی دارد و با دانشکده علوم پزشکی شهرستان همواره در تعامل بوده است.
شهرستان مراغه با حدود ۲۶۸ هزار نفر جمعیت در ۱۲۷ کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان شرقی قرار دارد.

شهرداری مراغه برچسب‌ها ویروس کرونا شهرداری مراغه آذربایجان شرقی مراغه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا شهرداری مراغه آذربایجان شرقی مراغه ویروس کرونا شهرداری مراغه آذربایجان شرقی مراغه دانشکده علوم پزشکی شهرداری مراغه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۳۰۸۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همسر رئیسی پیشنهاد دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت

به گزارش «تابناک» به نقل از روابط عمومی دانشگاه تهران، فاطمه یزدیان، رئیس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران گفت: شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران نیز مانند شوراهای راهبردی سایر دانشکده‌های تازه تاسیس که با حضور شخصیت‌های حقیقی و حقوقی مرتبط با موضوع هر دانشکده شکل گرفته‌اند، در حال شکل‌گیری است.

وی افزود: دانشگاه تهران در راستای سیاست‌های دولت مردمی برای اعمال سیاست‌های حمایتی جهت استحکام و ترفیع نهاد خانواده، برنامه جامعی را در این خصوص با محوریت دانشکده علوم خانواده طراحی و به اجرا در آورده است که از آن جمله می‌توان به ساخت و بهره‌برداری مهد کودک خانواده بزرگ دانشگاه تهران، شروع عملیات احداث پانصد واحد خوابگاه دانشجویی متاهلین و همچنین تاسیس مرکز ازدواج و خانواده دانشگاه تهران اشاره نمود. 

یزدیان با اشاره به اینکه شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده در مسیر شکل‌گیری است، گفت: برای شکل‌گیری قوی دانشکده علوم خانواده، مدیریت دانشکده با پیشنهاد صدور احکامی برای شخصیت‌های حقیقی و حقوقی به استقبال تشکیل این شورا رفته است و حضور شخصیت‌هایی نظیر دکتر جمیله سادات علم‌الهدی و دیگر چهره‌ها و اساتید در این شورا را مایه تقویت دانشکده در راستای برنامه‌های جامع خانواده محوری دانشگاه می ‌داند.

رییس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: پیشنهاد و مطالعات مفصل مربوط به تأسیس دانشکده علوم خانواده توسط جمعی از اساتید مبرز حوزه خانواده و تعلیم و تربیت از جمله خانم دکتر علم‌الهدی که استاد تمام فلسفه تعلیم و تربیت هستند، مطرح و دنبال شد. با توجه به اشراف این اساتید بر روی موضوع، از ایشان خواسته شد که در راه‌اندازی و فرآیند جذب و همچنین شورای راهبردی دانشکده نیز کمک کنند.

وی افزود: این درخواست با خانم دکتر علم‌الهدی نیز مطرح و از ایشان خواسته شد که در شورای راهبردی و هیئت جذب دانشکده علوم خانواده حضور داشته باشند که ایشان اعلام نمودند به علت مشغله علمی، امکان وقت گذاشتن برای این کار را نداشته و لذا این پیشنهاد را نپذیرفتند.

دیگر خبرها

  • جمیله علم‌الهدی عضویت در هیات جذب دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت + جزئیات
  • علم الهدی پیشنهاد عضویت در شورای راهبردی دانشگاه تهران را رد کرد
  • خودکشی دانشجوی کارشناسی ارشد در کوی دانشگاه تهران +تصویر
  • همسر رئیسی پیشنهاد دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت
  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار
  • آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار
  • عملکرد دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر خوب بوده است
  • عملکر درخشان دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر/ برنامه‌های مراقبتی بدون وقفه تداوم دارد
  • جدیدترین نتایج اعتباربخشی دانشکده‌های پزشکی کشور اعلام شد