Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@08:49:31 GMT

دانشجوی پزشکی چه موقع در مراغه پذیرش می‌شود؟

تاریخ انتشار: ۲۹ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۳۴۳۵۶

دانشجوی پزشکی چه موقع در مراغه پذیرش می‌شود؟

دکتر اللهوردی ارجمند روز چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه برای پذیرش دانشجوی پزشکی در مراغه دیر اقدام شده و دانشکده در زمان حاضر دچار عقب‌ماندگی است، اظهار داشت: با این وجود دانشکده علوم پزشکی مراغه نیروهای متخصصی دارد که می‌توان با مشارکت آنان، تحرکی در زمینه ارتقای دانشکده ایجاد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با تاکید بر اینکه ایجاد رشته پزشکی در این دانشکده بخشی از محدودیت‌های بخش درمان شهرستان را حل می‌کند، بیان کرد: با ایجاد این رشته از یک سو حضور پزشکان متخصص در مراغه افزایش می‌یابد و از سوی دیگر نیز فضا برای رشد پزشکان عمومی فراهم می‌شود. 

وی ایجاد رشته پزشکی در دانشکده علوم پزشکی را یکی از عوامل موثر در پیشرفت شهر عنوان کرد و افزود: نخستین گام برای ایجاد رشته پزشکی در مراغه فراهم‌سازی زیرساخت‌ها و فضای فیزیکی است و در تلاش هستیم تا از امکانات موجود برای راه‌اندازی سریع‌تر دانشکده پزشکی استفاده می‌کنیم. 

وی ادامه داد: در آینده باید یک دانشکده پزشکی مناسب و در خور شان مراغه احداث شود اما ایجاد رشته در سریع‌ترین زمان ممکن و با تکیه بر امکانات موجود، اولویت نخست به شمار می‌رود.  

پذیرش نخستین دانشجویان کارشناسی ارشد دانشکده از مهرماه

سرپرست جدید دانشکده علوم پزشکی مراغه با تاکید بر اینکه روند ارتقای دانشکده به دانشگاه از طریق ایجاد رشته‌های جدید به خوبی طی می‌شود، اضافه کرد: تلاش‌ها برای افزایش رشته‌های دانشگاهی آغاز شده و اولین دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد دانشکده در رشته «بیوتکنولوژی پزشکی» از مهر سال جاری پذیرش می‌شوند. 

دکتر ارجمند افزود: پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد در سایر رشته‌ها نیز با جدیت دنبال می‌شود تا زمینه برای ارتقای دانشکده به دانشگاه فراهم شود؛ ضمن توجه به اینکه ارتقا به دانشگاه در مقایسه با سال‌های گذشته دشوارتر بوده، و در مورد آن فرصت‌سوزی شده است. 

اجرا و تکمیل طرح‌های بیمارستانی راهگشاست

سرپرست دانشکده علوم پزشکی مراغه بیان کرد: اجرای طرح‌های جدید بیمارستانی همچون بیمارستان ۵۰۰ تختخوابی و تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام، مسیر را بیش از پیش برای ارتقای دانشکده علوم پزشکی به دانشگاه هموار می‌کند.

دکتر ارجمند به بیمارستان خیرساز تشخیص و درمان بیماران سرطانی که در مجاورت بیمارستان امیرالمومنین (ع) در حال احداث است، اشاره و بیان کرد: این مرکز درمانی از پیشرفت مناسبی برخوردار است و علاوه بر آن تکمیل بیمارستان خصوصی خواجه‌نصیر هم با جدیت دنبال می‌شود که یک مرکز درمانی نمونه به شمار می‌آید.  

وی با بیان اینکه طرح‌های بیمارستانی مراغه مکمل هستند، اظهار داشت: اگر این طرح‌ها تکمیل و بهره‌برداری شود، به معنای واقعی کلمه می‌توان مراغه را قطب درمان جنوب آذربایجان‌شرقی خواند و برای جذب گردشگران خارجی بخش سلامت هم برنامه‌ریزی کرد.  

کرونا رو به افزایش است

سرپرست دانشکده علوم پزشکی مراغه همچنین به روند افزایشی کرونا در این شهرستان اشاره و بیان کرد: اگرچه بیمار بدحال و بستری نداریم و بیشتر مبتلایان به صورت سرپایی درمان می‌شوند اما پروتکل‌های بهداشتی باید با جدیت بیشتر دنبال شود. 

وی استفاده از ماسک و تکمیل روند واکسیناسیون کرونا را مورد تاکید قرار داد و افزود: تا ۲۸ تیرماه جاری ۲۱۰ هزار و ۸۲۷ نفر از جمعیت شهرستان شامل ۷۶.۹ درصد کل جمعیت نوبت اول واکسن کرونا و ۱۹۳ هزار و ۵۵۸ نفر شامل ۷۰.۶ نیز نوبت دوم را دریافت کرده‌اند. 

وی ادامه داد: تعداد تزریق نوبت سوم واکسن کرونا ۱۰۰ هزار و ۸۰۸ اما نوبت چهارم یکهزار و ۳۳۸ است و بر همین اساس واکسیناسیون و تزریق دز چهارم به صورت گسترده باید در دستور کار قرار گیرد. 

وی از اهالی شهرستان خواست تا با توجه به روند افزایشی کرونا، دریافت نوبت چهارم واکسن را جدی بگیرند و افزود: تعداد مراجعان سرپایی از اول تیرماه تا بیست و هشتم همین ماه ۸۸ مورد بوده که نتیجه آزمایش نیمی از آنان مثبت شناخته شده است. 

نگاه عملیاتی به ارتقای جوانی جمعیت 

سرپرست دانشکده علوم پزشکی مراغه گفت: این دانشکده طی سال جاری و بر اساس لبیک به منویات رهبری، نگاه عملیاتی به ارتقای جوانی جمعیت دارد و اولین نشست هم‌اندیشی و توجیهی در خصوص راه‌اندازی قرارگاه جوانی جمعیت در دانشکده طی اوایل اردیبهشت ماه برگزار شد. 

دکتر ارجمند افزود: حدود یک ماه بعد از آن و در خردادماه نیز قرارگاه جوانی جمعیت در دانشکده تشکیل شد و اقداماتی در مرحله اجرا قرار گرفت که از جمله آنها می‌توان به پرداخت هزینه بیمه تکمیلی درمان مادران باردار شاغل در دانشکده، پرداخت هزینه بیمه تکمیلی مادران شاغل در دوران شیردهی تا یکسالگی فرزند،  برگزاری کارگاه‌های متناسب با موضوع قرارگاه برای دانشجویان و کارکنان دانشکده با همکاری اداره مشاوره و سلامت روان اشاره کرد. 

وی همچنین تولید محتوای رسانه‌ای و برگزاری جشن ازدواج دانشجویی را از دیگر اقدامات اولیه این قرارگاه عنوان کرد و افزود: فرهنگ‌سازی در جهت ارتقای جوانی جمعیت نتیجه‌بخش خواهد بود و بر همین اساس دانشکده فعالیت‌های فرهنگی گسترده‌ای در این زمینه آغاز کرده است. 

به گزارش ایرنا دانشکده پرستاری و مامایی مراغه بر اساس مصوبه سی و هفتمین نشست شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در سال ۱۳۶۹ و با پذیرش ۳۰ نفر دانشجوی رشته کارشناسی پیوسته پرستاری فعالیت خود را آغاز کرد اما روند توسعه آن طی حدود سه دهه گذشته به کندی طی شد تا جایی که عقب‌ماندگی آن در مقایسه با شهرستان‌های همتراز به خوبی احساس می‌شود.

برچسب‌ها دانشگاه علوم پزشکی دانشجو مراغه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی دانشجو مراغه دانشگاه علوم پزشکی دانشجو مراغه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی دانشکده علوم پزشکی مراغه ارتقای دانشکده جوانی جمعیت ایجاد رشته طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۳۴۳۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت ۱۲۰۰۰ داوطلب در آزمون دستیاری/ اعلام حقوق دستیاران

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از رقابت بیش از ۱۲ هزار داوطلب در آزمون دستیاری پزشکی خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، بهرام عین‌اللهی روز پنجشنبه 13 اردیبهشت ماه 1403 در حاشیه برگزاری پنجاه و یکمین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی، با اشاره به رقابت بیش از 12 هزار پزشک در این آزمون تخصصی بیان کرد: تعداد داوطلبان ثبت نام‌کننده در این آزمون 12 هزار و 358 نفر است که از این تعداد 6424 نفر خانم یعنی 52 درصد شرکت‌کنندگان و 5934 نفر آقا یعنی 48 درصد شرکت‌کنندگان را تشکیل می‌دهند. 

وی با بیان اینکه پنجاه و یکمین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی در 29 حوزه امتحانی در دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور به طور همزمان برگزار می‌شود، افزود: داوطلبان شرکت‌کننده می‌توانند در 27 رشته تخصصی در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور نسبت به انتخاب رشته محل اقدام کنند.

عین‌اللهی با اشاره به اجرای مصوبات برنامه هفتم توسعه در زمینه افزایش ظرفیت پذیرش دستیاری بیان کرد: در دولت مردمی این ظرفیت افرایش یافت، به طوری که در سال گذشته ظرفیت پذیرش از 3200 نفر به بیش از 5 هزار نفر افزایش پیدا کرد، امسال نیز 12 درصد افرایش خواهیم داشت.

وزیر بهداشت خاطر نشان کرد: طراحی آزمون دستیار تخصصی پزشکی بسیار علمی و فشرده از چندماه قبل توسط اساتید برجسته انجام شده و اقدامات امنیتی لازم نیز صورت گرفته است. در این راستا دفترچه آزمون در سه گروه طراحی می‌شود و تا زمان برگزاری آزمون محرمانه باقی می‌ماند. این آزمون نیز در کمال صحت و سلامت و به دور از حاشیه برگزار شد.

عین‌اللهی درمورد رشته‌هایی تخصصی که نیاز به پذیرش دستیار دارد، گفت: در سال گذشته سه رشته اطفال، طب اورژانس و بیهوشی نیاز به تکمیل داشت که در شورای آموزش پزشکی و تخصصی تصمیم گرفته شد که این رشته‌ها به صورت مستقیم از دوران کارورزی پذیرش شوند که به تمام دانشگاه ها اعلام کردیم و تکمیل این رشته‌ها صورت گرفت. 

وی در ادامه با اشاره به افزایش تعرفه‌ها از سوی دولت، گفت: این موضوع مشوق خوبی برای ورود دستیاران است.

وزیر بهداشت با اشاره به افرایش حقوق دستیاران در دولت مردمی خاطرنشان کرد: در سال جاری حقوق دستیاران مجرد 12 میلیون تومان و دستیاران متاهل 15 میلیون تومان درنظر گرفته شد و از طرف دیگر مراکز درمانی نیز از درآمدهای اختصاصی خود کارانه ای را به دستیاران پرداخت می‌کنند که این موضوع باعث شده که امسال استقبال بیشتری برای ورود به دوره دستیاری را شاهد باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار
  • ظرفیت پذیرش در آزمون دستیاری افزایش یافت
  • عملکرد دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر خوب بوده است
  • رقابت ۱۲۰۰۰ داوطلب در آزمون دستیاری/ اعلام حقوق دستیاران
  • جدیدترین نتایج اعتباربخشی دانشکده‌های پزشکی کشور اعلام شد
  • رقابت بیش از ۱۲ هزار نفر در آزمون دستیاری پزشکی/افزایش ۱۲درصدی ظرفیت برای امسال
  • افزایش ۱۲ درصدی ظرفیت پذیرش در آزمون دستیاری پزشکی سال ۱۴۰۳
  • رقابت بیش از ۱۲ هزار داوطلب در آزمون دستیاری پزشکی
  • رقابت ۱۲ هزار داوطلب در آزمون دستیاری پزشکی