Web Analytics Made Easy - Statcounter

دریافت 26 MB

به گزارش ایرنا طی ماه‌های اخیر اقدامات گسترده‌ای در دانشکده علوم پزشکی مراغه برای این ارتقا کلید خورده است؛ اقداماتی که زمینه لازم برای تبدیل شدن مراغه به قطب درمانی جنوب آذربایجان را هم فراهم می کند که از جمله آنها می‌توان به افزایش رشته‌های دانشگاهی، ایجاد مرکز رشد فناوری سلامت اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اعتباربخشی آموزشی بیمارستان‌های دانشکده علوم پزشکی مراغه نیز از اقدامات زیربنایی برای ارتقای کیفیت و ایمنی خدمات بالینی، رعایت حقوق بیمار، افزایش اعتماد مردم به بیمارستانها، کاهش هزینه‌ها و افزایش کارایی بیمارستانهاست که طی ماه‌های اخیر با حضور ارزیابان کشوری عملیاتی شد.

نکته قابل تامل اینکه از فرماندار گرفته تا نماینده مردم و امام جمعه شهرستان در پشتیبانی از دانشکده علوم پزشکی مراغه پیشقدم هستند و همتی برای ارتقای دانشکده علوم پزشکی مراغه به دانشگاه شکل گرفته است.

همتی که نویدبخش روزهای خوش برای بخش بهداشت و درمان این شهرستان به شمار می‌رود چراکه ایجاد رشته پزشکی و ارتقای دانشکده به دانشگاه نیازمند جذب پزشکان متخصص در رشته‌های مختلف و ارتقای سطح درمانی شهرستان است و از تردد بیماران جنوب آذربایجان به مرکز استان جلوگیری خواهد کرد.

برچسب‌ها هفته دولت مراغه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی دولت مردمی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هفته دولت مراغه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی هفته دولت مراغه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی دولت مردمی دانشکده علوم پزشکی مراغه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۶۰۶۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار

فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار آغاز شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از چابهار، اولین دوره برداشت جلبک‌های دارویی توسط مسئول راه اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار از سواحل صخره‌ای منطقه رمین در این شهرستان با همکاری اداره‌کل شیلات استان سیستان و بلوچستان انجام شد.

نفیسه گل بشیر‌زاده مسئول راه اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی در خصوص اهمیت این نوع جلبک‌ها، اظهار داشت: برداشت این گونه جهت برسی خواص دارویی در اولویت قرار گرفت و این گونه از جلبک‌های خوراکی و دارویی در بهمن ماه با کاهش دما در منطقه چابهار شروع به رشد و همزمان با گرم شدن هوا در اوایل خرداد از بین می‌روند.

وی افزود : با توجه به نزدیک شدن به پایان زمان رشد این جلبک‌ها در سواحل چابهار تصمیم به برداشت و نگهداری این گونه از جلبک‌ها برای برسی‌های خواص بیولوژیک و آنتی باکتریال گرفته شد. همچنین از هفت نمونه جلبک قهوه‌ای مانند سیستو سریا (Cystoseria) نیز جهت برسی خواص دارویی برداشت شد.

گلبشیر زاده عضو هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی چابهار تصریح کرد: در فاز نخست فعالیت این مرکز بررسی تکنولوژی و جنبه های اقتصادی تولید دارو، محصولات مراقبتی پوست و... بر پایه جلبک‌های دریایی در دستور کار قرار دارد.

به گزارش تسنیم، مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار در سال گذشته موفق به اخذ مجوز از شورای گسترش دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی شد و هم اکنون با رویکرد تولید محصولات دارویی دریایی در حال فعالیت است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده در مسیر شکل‌گیری/ برخی شخصیت‌های حقوقی عضویت را نپذیرفتند
  • عطیه الهی در دستان پرتوان ماماهاست
  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار
  • آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار
  • بیش از ۱۲ هزار پزشک امروز با هم رقابت کردند/ ظرفیت پذیرش آزمون دستیاری ۱۲ درصد افزایش می یابد
  • عملکرد دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر خوب بوده است
  • شیب داوطلبان ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بالاست/ کشور با خطر کمبود تکنسین مواجه است
  • جدیدترین نتایج اعتباربخشی دانشکده‌های پزشکی کشور اعلام شد
  • رقابت بیش از ۱۲ هزار نفر در آزمون دستیاری پزشکی/افزایش ۱۲درصدی ظرفیت برای امسال